Sinu ideega purgisilt

Iga purk tahab oma silti. Iga purk on peale sisu ka sinu visiitkaart, sellepärast tasub siltide peale mõelda ja püüda anda neile just see unikaalne välimus, mis teeb meepurgist Sinu Mee Purgi.

Oleme kogenud, et kuigi pabersilt tundub meele õige valik, on selle kuju piiratud (paberkleebiseid teeme üksnes kandilisi), silt pole veekindel ja tähendab, et mõne kasutuskorra järel võib see vajada ümbervahetamist. Vinüülkleebis võib olla misiganes kujuga, nii matt kui läikiv, talub pesu ja säilitab oma kaubandusliku välimuse ka aastate järel. Nii saad oma klientidele pakkuda purgitagastus- või isegi purgitäitmise teenust – sinu purgid tuuakse uue ostu järele tulles tagasi ja sa saad need uuesti meega täita.

Pakume mesinikele sildikujundamise täisteenust: saatke meile oma sildisoov, täpsustame soovi, näitame ette kavandid, täiustame ja laseme trükkida selle versiooni, mille välja valid. Sinu osaks on vaid pakiautomaadist sildid välja võtta ja purkidele kleepida. 

Hinnad olenevad sildi suurusest, miinimumkogust ei ole. Kuludest ettekujutuse saamiseks toome siin välja

100 x 50 mm vinüülkleebise hinnad:

  • kuni 500 tk: 20 s/tk
  • alates 500 tk: 15 s/tk
  • kujundus (ühekordne tasu): 20.-
  • Hinnale lisandub pakiautomaati saatmise kulu.

NB! EMLi liikmetele kujundamine 20% soodsam, st 16.-

Tellimiseks täida järgnev vorm.

Kirjelda siin oma unistuste silti: mis mõõdud sel on ja mida sildil näha soovid. Kui sul on silme ees mõni detail või erijoon, pane need kirja. Kui neid ei ole, pole hullu - kirjuta, et ideed on tarvis veel küpsetada 🙂 Või veel parem - helista, arutame koos!

Siin valik tehtud töid ja näidiseid